Hulp Rode Kruis

In Januari kregen we een hulpvraag vanuit het Rode Kruis district Rotterdam-Rijnmond, binnenkort zou er een flink aantal nieuwkomers richting Ridderkerk komen en ze kwamen warme kleding tekort in deze koude tijd.  Ondanks dat onze warme truien en jassen actie voorbij was wilden we toch aan de hulpvraag tegemoet komen. Omdat wij grote hoeveelheden sorteren hebben we altijd voldoende voorraad om snel te kunnen schakelen in situaties zoals deze. Ook deze groep heeft dus geen kou hoeven lijden.

” Tijd om jassen te sorteren! We hebben een fantastische donatie ontvangen van TexNL. De 500 winterjassen zullen worden uitgedeeld aan de bewoners in de acute-noodopvang. TexNL bedankt! ”

.

Rode Kruis district Rotterdam-Rijnmond op Twitter: “Tijd om jassen te sorteren! We hebben een fantastische donatie ontvangen van TEXNED. De 500 winterjassen zullen worden uitgedeeld aan de bewoners in de acute-noodopvang. TEXNED bedankt! #donatie #TEXNED # recyclen # Rode Kruis #vrijwilligers https://t.co/gAw5vYleNC” / Twitter

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp