Per 1 februari wijzigt onze bedrijfsnaam van Texned naar TexNL.

Contact

Bezoeken

Van Veenendaalweg 18
3088 HG Rotterdam
Nederland

Bellen

Wij zijn van maandag tot vrijdag tussen 09:00 - 17:00 bereikbaar.

Veelgestelde vragen

De textielsector is een van de meest vervuilende sectoren ter wereld. Door het textiel na gebruik gescheiden in te leveren wordt voorkomen dat grondstoffen verloren gaan en beperken we de schade van productie door de levensduur te verlengen of te recyclen.

Het inzamelen en sorteren van gebruikt textiel is kostbaar dus we kunnen het niet zomaar weggeven. We zorgen er wel voor dat kwalitatief goede kleding beschikbaar is voor iedereen in de wereld en dat is natuurlijk ook een geweldig doel.

Neem contact met ons op via ons algemene nummer 085-0606033. Als de container nog niet geleegd is kan de chauffeur je een half uur van tevoren bellen om bij de lediging aanwezig te zijn. Als de container al geledigd is kunnen we helaas niks meer betekenen, in onze sortering wordt dagelijks 50.000 kilo textiel verwerkt.

Eigenlijk alle kleding, huishoudelijk textiel en schoenen zolang het maar niet te besmeurd is met bijvoorbeeld olie of verf.  Dus ook als iets kapot is mag het in de container, wij zullen het dan zo hoogwaardig mogelijk recyclen. Klik hier voor de volledige lijst

Wij kunnen bedrijfskleding (vertrouwelijk) verwerken afhankelijk van de wensen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Wij kunnen alle soorten restanten verwerken of het nu gaat om kleding, schoenen, huishoudtextiel of accessoires. In overleg zetten we het af in landen waar het geen afbreuk doet aan het merk.

Absoluut! We vragen wel kort het idee per mail te sturen zodat wij kunnen kijken of het bij ons past. Wij krijgen namelijk veel vragen voor samenwerkingen maar hebben helaas niet de tijd om alles aan te gaan.